0705 922 226 info@glanzbeautyclinic.se

SKIN REJUVENATION

Skinrejuvenation/hudföryngring är ett samlingsnamn för ett flertal olika behandlingar som förbättrar hudens utseende. Skin rejuvenation med Epilia diodlaser + RF (radiofrekvens) förbättrar bland annat stora porer, fina linjer och slapp hud i ansiktet.

HUR FUNGERAR SKIN REJUVENATION?

Med tiden förlorar huden sitt kollagen vilket kan skapa rynkor och slapp hud. Med Epilia diodlaser + RF återskapar och stärker man kollagenet och elastinfibrer vilket minskar dessa ålderstecken.

Med Epilia Diodlaser + RF arbetar man med både laser och radiofrekvens (låg styrka av laser och hög styrka av radiofrekvens) för att kontrollerat skapa en värmeskada i huden vilket stimulerar kollagen och fibrer att dra ihop sig. Denna “skada” i huden leder till ökad elasticitet och spänst vilket minskar små rynkor runt ögon, slapp hud samt stora porer.

För att uppnå optimala resultat rekommenderas det att man genomgår 2-5 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. Man kan se en förbättring av huden även efter genomförd behandlingskur eftersom att huden fortsätter att återskapas.

INDIKATIONER

Stora porer
Fina linjer
Slapp hud
Försämrad hudkvalitet

ATT TÄNKA PÅ

Innan du påbörjar en behandling är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljusskänslig, detta kan påverka din behandling och lättare framkalla bieffekter.

Undvik extrem solexponering genom hela din behandlingskur för att minska risken för bränningar. Det rekommenderas att man alltid använder hög solskyddsfaktor, även på vintern.