0705 922 226 info@glanzbeautyclinic.se

OM OSS

Glanz Beauty Clinic är specialiserad på högteknologisk skönhetsvård för huden. Vi etablerades år 2015 och har lokaler i Gamla stan samt Hässelby strand i Stockholm.
Våra metoder ligger alltid i framkant och vi kompromissar aldrig med produkter eller de behandlingar vi erbjuder. Vi arbetar endast med kända leverantörer i branschen.
Glanz drivs av Farideh Sabri, PhD i infektion medicin, med mångårig erfarenhet från forskarvärlden. Beroende på behandling involveras den medicinska expertis som krävs. Vår högsta prioritet är att du som kund ska känna dig trygg, och vi ställer höga krav på säkerheten i behandlingen.
Alla våra behandlingar föregås av en konsultation för att tillsammans lägga upp en behandlingsplan och svara på dina eventuella frågor.
Vi vill att du ska vara nöjd efter Din behandling hos oss och därför följer vi alltid upp behandlingen och resultatet. Vi strävar efter att du som kund alltid ska känna en personlig och trygg känsla när du besöker oss.
Undrar du vad vi kan göra för Dig? Du är alltid varmt välkommen att ringa eller mejla för att boka en kostnadsfri konsultation!