0705 922 226 info@glanzbeautyclinic.se

FILLERS

Vi på Glanz Beauty Clinic arbetar med fillers från Stylage. Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller lång återhämtningstid.

Stylage har flera olika sorters fillers, för att passa alla behandlingsområden och önskemål. Med Stylage kan man därför behandla allt från torr hud till djupa veck och rynkor samt volym. Klicka på bilden för att se behandlingsområden och respektive produkt.

HYALURONSYRA

Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

Med åren kan uttorkningslinjer bli synliga. Om huden även förlorat sin elasticitet, kan resultatet bli att den ser ojämn och sliten ut. En behandling med Stylage Hydro resulterar i att en ojämn hud med små, torra rynkor, återfår en jämnare struktur som skapar ett fräscht utseende. Hyaluronsyra och Sorbitol i Stylage, har även en smörjande effekt på huden.

En Stylage behandling håller i cirka 9-18 månader beroende på vilken produkt som används, och behandlingarna utförs alltid av leg. läkare och sjuksköterska.

FÖRE & EFTER BILDER