0705 922 226 info@glanzbeautyclinic.se

FILLERS

Vi på Glanz Beauty Clinic arbetar med fillers från Filorga Art filler och Stylage. Fillers är en väldigt populär behandling bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Det används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller lång återhämtningstid.

På Glanz Beauty Clinic arbetar vi med två olika leverantörer (Filorga och Stylage) som erbjuder flera olika fillers för att passa alla behandlingsområden och önskemål. Därför kan man behandla allt från torr hud till djupa veck och rynkor samt volym.

HYALURONSYRA

Ämnet som används i fillers för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför fillers i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

Med åren kan uttorkningslinjer bli synliga. Om huden även förlorat sin elasticitet, kan resultatet bli att den ser ojämn och sliten ut. En behandling med Filorga fina lines eller Stylage Hydro resulterar i att en ojämn hud med små, torra rynkor, återfår en jämnare struktur som skapar ett fräscht utseende.

En filler behandling håller i cirka 4-18 månader beroende på vilken produkt som används, och behandlingarna utförs alltid av leg. läkare och sjuksköterska.

FÖRE & EFTER BILDER (stylage)